Tulin eilen kotiin ja tietysti tuli koirat siihen iloisesti vastaanottamaan...ja mitäpä löytyi Martan turkista? Hiusharjahan se siellä köllötti tiukasti etujalkojen väliin asettuneena, luoja yksin tietää kuinka se oli sinne joutunut, mutta siellä se vain oli.  Kaikki on siis mahdollista! Katsoin sitten tänään parhaaksi harjata tuon turilaan, oli se kyllä hävyttömän takussa muutenkin. Mutta no, nyt on koira harjattu ja huomenna sitten pesu. Pakko tehdä pidemmän kaavan mukaan kun pysyy sitten se turkki paljon parempana. Onneksi harjasin kun aloin siinä sitten ihmetteleen, että miks sen suu haisee niin kovin. Kaivelin sitä sitten ja sieltähän löyty oksanpätkä kitalaessa poikittain. Ei onneksi ollu tehny pahoja tuhoja.

Siinäpä neiti joku aika sitten. Tosin ei nyt ole järin hyvä asento eikä kuva, mutta mä vasta harjottelen :)

Mimmi on reipas pikkutyttönen. Sillä kyllä virtaa riittää ja se tekee kaiken kyllä 100 lasissa. Korvat vaan lepajaa kun se painaa menemään. Välillä pitää painia Martan kanssa ja välillä ja sitten Hilman kanssa. Sitten pikanokoset ja taas jatkuu. Melko hyvin se hoksaa "luokse" käskyn "istu" mitä ollaan treenattu syömisten yhteydessä. "Ei" käskyä ollaan myös jostain kumman syystä niin ikään treenattu, mutta se ei aina niin hyvin perille mene. Ääntä siitä lähtee kuin pienestä kylästä... pitäis kyllä jotenkin saada karsittua sitä kimitystä pois.

Kävin tänään vähän ostoksilla ja ostin koirille taas luita ja sitten sellasta liha-kasvis mössöä ajattelin kokeilla, josko tykkäisivät. Ostin myös Mimmille kaulapannan sille varalle sitten kun se kasvaa. Öpelle ostin jo aikaisemmin fleecehaalarin ja ollaan sitä jo kokeiltukin tositoimissa. Hyvin tuntui sopivan, eikä vaarikaan hytissyt.