Eipä ole tullut aikoihin kirjoitettua.  Opiskelukiireet on pitäneet eri paikkakunnalla ja koirat olleet viikonloppu emännän varassa :) Nyt on onneksi tavarat pakattu Seinäjoelta ja voi taas keskittyä omaan elämäänsä kotona.

Martan kanssa aloitettiin kesä näyttelyllä, edellisestä olikin kulunu jo aikaa hyvä tovi. Kertaalleen käytiin Seinäjoella mätsärissä harjoittelemassa ja oltiin pienten punaisissa, sijoitusta ei sen kummemmin kuitenkaan herunu. Mäntän reissu olisi aika sama ollu vaikka olis jättäny väliin... Handlerilla itseaiheutettu kamala olo, hellettä jne. Just ennen kehään menoa Martan tassu jäi jotenkin kummasti häkin väliin ja voi sitä huutoa, kyllä siinä sydän muljahti, että miten kävi. Onneksi ei sitten kumminkaan mitään, ONNEKSI! Hyvillä mielin kuitenkin lähdettiin valloittamaan kehää, tutusti ainoona luokassaan.

Tuomarina: Tanya Ahlman-Stockmari, Suomi

Tuloksena: H

Arvostelu:

Narttumainen kokonaisuus. Pehmeä ylälinja. Riittävä raajakorkeus. Riittävä kallo-osan voimakkuus, kevyt ja kapea kuono-osa. Kokoon sopiva runko ja raajaluusto. Niukasti kulmautunut edestä. Puutteellinen eturinta. Oikea karvapeitteen laatu. Hyvä häntä ja luonne. Toivoisin voimakkaamman polvikulmauksen. Liikkuu ahtaasti takaa, löysästi edestä.

Että tavallaan turha reissu, mutta tulipahan tehtyä :) Ei ihan sellainen arvostelu mitä odotin, mutta ehän mä kyllä mitään osaa sanookaan näistä asioista. Ensi viikonloppuna käydään pyörähtelemässä Tuurin Miljoonakoirassa, katotaan nyt millasta arvostelua siellä tulee. Sen voin luvata, että emäntä ainakin on freesimpi :D Luulenpa, että meidän kesän showt oli sitten siinä. Syksyllä emäntä suuntaa kohti Ugandaa ja Martta lähtee kans vähän maailmalle kattoo, miltä se elämä näyttää kodin ulkopuolella. (Ei tokikaan Ugandaan saakka :)

Iltapäivällä ajattelin tyyrätä koirat rannalle niin voi Marttakin vähän vilvoitella itteensä. Mimmikin uskaltautui viimeksi kahlailemaan, mutta ei vielä uskaltanu oikein uida, jos sen sais tänään rohkaistua :) Ei kyllä käy kateeksi mustaa, pitkäturkkista koiraa tällä säällä. Eipä siinä ei tuo lyhytturkkinen eikä valkoinenkaan tunnu ihan hirveesti 30 asteen lämpötiloista nauttivan, vaikka Öppe on aina auringossa lepäilyä rakastanukki. Öppeehän ei tokikaan järveen saa, kyllä se on eukkojen touhua tommonen uiminen.