Välillä koirien kanssa täytyy venyttää pinnaa äärimilleen tai saa jatkuvasti olla repimässä harvenevaa hiuskuontaloaan. Mamman sesset ovat kuitenkin viime päivinä (harvinaista kyllä) aiheuttaneet niin paljon iloa, että niiden aiheuttamat harmitkin tuntuvat pieniltä.

Mimmin kanssa harjoiteltiin tänään "maahan" käskyä. Ensin ei meinannu oikein Mimmin kaaliin upota mitä nyt halutaan, mutta kun löytyi yhteinen sävel niin johan lamppu syttyi :) Nyt se sitten osaa mennä maahan kun koputtaa nyrkillä lattiaan! Edellyttäen tietysti ensin, että sen huomio on kiinnittynyt meikäläiseen :) Pieni edistysaskel, mutta suuri meijän mittapuulla. Mimmi on fiksu tytteliini, kun olis vaan enemmän aikaa sen kanssa touhata. Tää kouluttaminen kun on aika haasteellista kun toinen ei kuule ja toisella on onnettoman lyhyt pinna Cool Nyt Mimmi siis osaa "istu" kun näyttää kämmentä, "tänne" kun näyttää kädellä sellasta tänne merkkiä, "ei" kun näyttää sormella "soo soo" tyyliin ja uusimpana siis "maahan" yksi kopautus nyrkillä lattiaan. Paikalla oloon se on aika malttamaton, aina pylly irtoaa mutta pikkuhiljaa eteenpäin.

Martankin kanssa otettiin hieman harjotusta, mitä nyt osattiin. Hienosti sekin meni. Vielä ylpeämpi olen siitä kun oltiin Viljon kanssa uintilenkillä ja lopuksi sitten otettiin vähän paikallaan oloa jne. niin Martta ei yhtään kiinnittäny huomiota siihen mitä Viljo soosas vaan keskitty omaansa :)

Viikonloppuna oltiin helteisessä säässä Honkajoella ryhmänäyttelyssä kera Tea kasvattajan ja Pelle veljen. Martalle tulokseski PN3 VARA-SERT Pelle veljen ollessa PU2 ja VARA-SERT.