Nyt on näyttelyviikonloppu paketissa. Eilen oli Heidin seuraneitinä kun se vei Juntti ja Viljoa ensidebyytille. Hyvinhän herrat esiintyivät :) Eilen sitten ensin harjasin Martan, sitten pesin ja sitten kuivasin. Kyllä siinä vaan aikaa menee kun kaikn tekee. Kahella hiustenkuivaajalla puhallettiin, että päästiin edes joskus nukkumaan. Turkista tulikin melko hyvä, mutta aamulla kun heräsin niin sai vaan huokasta...Ulkona sato. Tiesihän sen, että kun vei sitten koiraa pihalle niin märkähän se oli. Kävi vielä niin amatöörimäinen virhe, että päästin sen vapaana sillä seurauksella, että Martta hetken päästä tönötti keskellä vesilätäkköä, hieno koira! :D Kuivasin sitä sitten aamulla vielä uudestaan, mutta ei siitä nyt ihan hyvä tullu. Ja toisella pissalenkillä se kastu vielä lisää.
No eipä tuo nyt niin vakavaa ole, eikä maailmoja kaada, mutta kyllä se vähän harmitti kun kauheen vaivan näki.

Näyttelypaikalle matkattiin sitten taas Heidin ja isänsä pointterin kanssa. Oli koirat niin hienosti autossa, että unohti koiria olevankaan. Heidiltä lainasin Martalle häkin, jossa se sitten oli ku vanha tekijä. Martan kasvattaja Tea ja isän omistaja Tia olivat jo paikalla Martan veljen Pellen kanssa.

Kyllä jännitti, ensimmäistä kertaa "oikeaan" kehään Martan kanssa. Joskushan se on pakko uskaltaa. Martta käyttäyty hienosti, olen ylpeä siitä. Ei hötkyilly eikä muuta. On se vaan niin hieno :D!

Tulos:EH1
Tuomari Hans v.d.Berg Alankomaat
Arvostelu: "12 months.she is nice in type. but she needs time to mature. i like her head shape with a bood lenght of muzzle. very nice expression. she needs a bit more angulation in front. short back good tail set and rear. we have to wait for a good coat texture. she needs time to improve movement."

Martan veli Pelle sai ERI:n, hienoa!

Semmottisia näyttelyuutisia. Häkki on kyllä meilläkin ostoslistalla jahka saan vähän rahaa. Aivan uskomattoman kätevää, Martta oli niin hienosti ja rauhassa siellä häkissä. Autossahan se on aina hienosti, mutta esim. tollasessa näyttelytilanteessa ja silloin kun tarvii odotella niin se yleensä kyllästyy ja rupee nykii  hihnaa.

Öpen kanssa on ollut vähän ongelmia, se on aina välillä tota toista etujalkaansa ontunu. Tiistaina se oikein sitten kunnolla taas ilmoitti, että se on kipeä. Soitin sitten viimein eläinlääkärille ja nyt sillä on 10 päivän kipulääkekuuri ja lepo menossa. Mun mielestä se on kyllä vaikuttanu siihen positiivisesti. Täytys käydä joskus ajellessa tossa Seinäjoen pieneläinklinikalla, jos sen jalan sais vaikka kuvattua. Se on niin virkee kumminkin noin muuten.