Jopa siitä on aikaa kun on mitään turinoinut, on ollut muka niin kiirettä.

Kiireistä huolimatta on saanu jotain aikaankin. Kyllästyin totaalisesti siihen, että sänky muistutti saharan autiomaata, jossa lisäplussana supisuomalaisia oksankarahkoita ja koirankarvoja, joten kaksi nuorinmmaista sai häädön. Öppe sai jäädä sänkyyn vanhimman oikeudella. Tätä nykyä Martta ja Mimmi nukkuu pesuhuoneessa. Tosin Mimmi herää normaalisti jo viiden aikaan pitämään aamukonserttoa, jota Martta aina välillä säestää surullisella "mä en jaksa tota Mimmiä enää, ulinalla." Mutta kehitystä on tapahtunut, ensimmäisenä yönä Mimmi jaksoi haukkua koko yö, kuulemma. (Itse olin taktisesti töissä ko. yön)

Sohvakin on kiellettyä aluetta tätä nykyä. Öppe ei oikein tahdo niellä uutta järjestystä ja alle tämän hyppääkin sohvalle tämän tuosta. Joskus se ennättää makoilla kyljessä kiinni pitkiäki aikoja ennen kuin tymät ihmiset hoksaa, että se ei saisi olla siinä :D Kyllähän mää sen tiedän että ne on koko kolmikko sohvalla heti kun ulko-oven lyö kiinni, mutta jos nyt edes leikittäis että minä määrään täällä.

Hilmankin käytin steriloitavana tänään. Se oli yksi "must" juttu ennen afrikkaan lähtöä. Teki mukavan loven kukkaroon, mutta eipä tää kai ilmasta ole tää elukoiden pito ja lienee turha toivoa, että niiden pito koskaan muuttuis tulopuolelle. Onpahan nyt steriloitu ja pääsee Hilmakin nauttimaan vielä kesästä. Kyllä se onkin koko kesän sinne pihalle niin halunnut, hyvä ettei oveen reikää tee. Hilma muuten painoi 2,5kg, ei uskois kun miettii kuinka se syö! Aamullakin se jyskyttää vessan ovee jos sieltä ei riittävän nopeesti suoriudu antamaan neidolle ruokaa. Ei meillä koirat oo koskaan noin vaativia ollu. Tossa se nyt toikkaroi, pikkusen höppänä tuntuu vieläkin olevan, toisaalta ainahan se on ollu :D

Mimmi on ruvennu viihtyyn naapurissa turhankin hyvin. Siellä se istuu autotallin edessä ku kotonaan, eikä oo huomaavinaankaan ku sitä menee sieltä noutaa. Pitäis kyllä se aita tehä, mutta kun... Ne on niitä suuria muttia. Naapuria ei Mimmin vierailut sinänsä haittaa, mutta mua haittaa. Niin se taitaa olla, että ruoho on vihreämpää tonttirjan toisella puolella, tai ainakin naapurin koiran eväät parempia ku omat. Nyt parturoin Mimmiltä sen turkin lyhyemmäksi ja meinaan jatkossakin pitää sen lyhyenä. On se niin toisennäkönen lyhyessä turkissa, pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Sunnuntaina on Match Show Virroilla, jonne ajattelin Martan raahata. Mimmiltä puuttuu toinen rokotus joten se ei oo kelponen. Ei sinänsä ei se olis oikee muutenkaan, pitäis vähä treenata mm. hamapaiden kattomista jne. ettei se alkais kiemurtelee ku kala koukussa.

Viimeksi käytiin virallisessa näyttelyssä Tuurissa

Tuomarina Marja Kosonen ja tuloksena ERI1.

Arvostelu:

Hyvän tyyppinen ja kokoinen, narttu, jolla on oikeat mittasuhteet.
Kaunis ilmeinen pää, joka saa vielä vankistua. Ikäisekseen riittävä
runko. Hyvä hännänkiinnitys ja kanto. Liikkuu kevyellä, mutta hieman
lyhyellä askeleella. Oikeanlaatuinen karva tulossa. Erinomainen luonne.

Seuraavaksi Honkajoelle ryhmänäyttelyyn 8.8.