Eläimillä oli tänään kauneuspäivät, tai no jos niiltä kysyy niin juurikin nuo kauheuspäivät :D Kuten arvata saattaa niin tänään on puunattu ja tupsutettu. Molemmilta koirilta leikkasin kynnet, tai siis meinasin leikata. Martalla oli kynnet siinä kuosissa ettei sitten tarvetta kuitenkaan ollut. Öpen kynsienleikkuu meni totutusti, eli yksi piteli ja minä leikkasin, ei se koskaan taida siihen siihen tottua. Korvat tuli puhdistettua, MArtalla vieläpä nypin ne. Kuinka sillä voi olla niin kökköset korvat? No eläinlääkäri saa ne tsekata sitten torstaina, onko niissä jotain ylimäärästä kasvustoa. Ei se mitenkään niitä kuitenkaan "valita". Öpen korvissahan n ollut nyt vähän murhetta, mutta lienee sekin jo voitettu kanta. Mutta saapi se eläinlääkäri vilkaista nekin sitten torstaina. Molemmilla koirilla oli ohjelmassa myös pesu. Öppe laitto odotetusti vastaan, mutta tulihan se pappakin pestyä saatiin pissanhajut pois. Martta ottaa rutiinilla, vaikka kyllähän sitä tarvii aina hieman muodon vuoksi vastustaa. Saa nyt kattoo jaksanko sen vielä kuivata tänään... Lopuksi otin vielä käsittelyyn Hilman, sillä kun on kans yllättäen korvissa kökköä...mitä kökön kerääjiä nää kaikki elukat oikein on? Sitten otettiin Hilmalta vielä takut pois kaulan alta, on neiti taas niin söpö :) Ja annoin vielä koko sakille matolääkekuurin, kun tuntuu että Hilmalla ainakin on matoja. Sitten kun etenkin Martalla oli ainakin jossain vaiheessa tapana syödä kissojen tuotoksia niin madotin sitten kaikki. Oon nyt Martalle yrittäny syöttää piimää, jos tuo hieman inho tapa loppuis!

Tosiaan, sain vihdoin ja viimein varattua koirille ajan sinne eläinlääkäriin. Pääasiassa tolle Öpelle sen jalan näyttöä varten ja sillä on myös kaulassa sellanen nestekysta (ainakin se vielä viimevuonna oli nestekysta) ja saavat nyt kattoa sitten senkin. Martan vien sitten samalla iskulla rokotuksille ja sitten tosiaan saavat vilkaista nuo korvat. Valitetaan nyt kaikki kun kerran viimein saan sen ajan varattua. Vähän kyllä jännittää, mitä siellä tosta Öpen patista ja jalasta sanotaan... Selkeesti on kuitenkin herra piristynyt kipulääkityskuurin myötä. Mutta kyllä sillä jotain on kun se on ehkä entistäkin kärttyisämpi.

Että semmottista kauneutta tällä kertaa. Ja miksi moinen inspiraatio? Kämppä oli jo suht siisti niin piti sitten käydä elukoiden kimppuun ja kaikki tämä vain jotta mamma välttyis tenttiin lukemiselta ;) Nyt voi loppuillan parannella itteensä, on ollu niin kökkö olo koko päivän.