Niin se kesä on melkein jo mennyt, syksyä on jo ilmassa. Syksy tuo mukanaan ajatuksia eläinten talvielosta ja yleensä myös niiden vähentämisestä. Tällä hetkellä tontilla kukkoilee peräti 5 kukkoa ja tällä viikolla pitäisi hakea myös pihan kunkku Herra Filppula kotiin, joten kukkojen vähentäminen ennen talvea on ajankohtaista. Toivon, että saan kukot edelleen kotiin, jossa ne pääsevät oman kanalaumansa kunkuksi. 

Ingrid rouvan kolmesta munasta kuoriutui kolme aivan valloittavaa poikasta juhannuksen korvilla. Hanhenpoikanen - jotain niin hellyyttävää ettei sitä voi sanoin kuvailla! Nyt nuo kolme pikkuista ovat jo isoja, lähes täyden höyhenpuvun kasvattaneita. Eilen vein niistä kaksi Ylöjärvelle, pääsivät sinne pitämään seuraa yksinäiselle hanhelle. Yksi poikasista, Gandalf Harmaa jäi meille. Nimestä voinee päätellä, että kasvussa on komea helmenharmaa höyhen.

Odottelin kesällä poikasia myös kaneille. Niitä ei kuulunu, mutta sen sijaan Unelma kissamme yllätti ja pyöräytti iloksemme 6 poikasta. Neljä poikasista selviytyi nyt siihen ikään, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää! Kyllä kissanpoikasten leikin ja riemun seuraaminen on hauskaa. Painia, hippaa, kiipeyä ja mitä muuta mieleen tuleekaan. Äiti Unelma steriloitiin viikko sitten, sillä vaikka poikaset ovatkin ihania niin eiköhän noissa ole jo tarpeeksi :D Tällähetkellä yksi pennuista on jäämässä kotiin,Risto Reipas eli Ripa on nimensä veroinen hulivili ja tutkija. Jokapaikassa se on päällään ensimmäisenä.

Syksy tulee, elämä jatkuu entisellään. Kaikki on aina järjestynyt vaikka syksyn tulo lievää paniikkia aina aiheuttaakin. Vielä olisi uusi kanala sisustettava ja heinälato siivottava, että saadaan heinät piiloon. Puhumattakaan kaikesta muusta mitä vielä on tekemättä...mutta kaikki aikanaa :D


Pikkuhanhet <3


juhannus%202012%20004-normal.jpg


Vähän jo isompana, odottamassa muuttoa uuteen kotiin.

elo12%20020-normal.jpg