Taas on yksi näyttelyreissu tehtynä, viimeinen tälle vuodelle. Nyt pidetään luovaa taukoa ja kasvetaan kotona. Reissu meni kaikkinensa hyvin, paitsi että me tietysti myöhästyttiin ja kaikki vain siksi että lähdettiin ajamaan Jyväskylän sijasta Tampereelle päi, joku älytön mielenhäiriö. No mitään ei ollu menetetty ja ihan hyvin kerettiin kuitenkin. Paikalla olivat myös Tia ja Satu valloittavan Paavon kanssa, joka on siis Martan velipoika. Jopas näytti Paavo isolta verrattuna Marttaan :D Martta otti rennosti ja maata rötkötti ku Ellun Kana, arvottiin että saako sitä edes kehään hereille;) Oltiin kehässä taas Martan kanssa kaksin, muita juniorinarttuja ei ollu, varma luokkavoitto siis. Tätä voittoputkeahan ei pysäytä mikään ;D Mammaa jännitti niin pirusti, mutta Martta meni omaan rauhalliseen tyyliinsä, eikä paljon välittäny mun jännityksistä. Heräs sentään, vaikka tiukille sekin otti. Hienosti sujui esiintymine, vaikka olisi tuomari kaivannut liikkeeseen enemmän draivia...jäin vaan miettimään kuinka sitä sitten oikein saa...

Arvostelu nyt kuitenkin tässä. Kehäsihteerillä oli melkoisen huono käsiala, joten kaikesta ei ihan selvää saa, mutta kumminkin.

Tuomari: Irina Poletaeva, Suomi
EH1
Correct type, good head, enough wide low ? , correct toplin & tail carrage. exelent developed foreches brest, bore could be longer, elbows could be fitting closely front. feets bit out moving very narrow behind, needs more drive in movements, presented well.

Viimeinen lause luonnollisesti miellyttää mammaa eniten. ;) Ehkä mä en olekaan niin toivoton tapaus ku kuvittelin. Kotona sai molemmat koirat palkinnoksi iiison puruluun ja niitä ne nyt tossa jäystää melko äänekkäästi. Öppe oli tosin levittäny roskiksen, että olis vallan hyvin voinu jäädä ilman palkintoa! Paitsi no onhan se tuore isukki, että ehkä se sen ansaitsi, tai no se nyt vähän riippuu katsantokannasta...

Paavo veli sai EH2:en.

Nyt pitäis sitten hankkia uusia pesuaineita kun edelliset alkaa oleen finito. En olis uskonu joskus, että koiran shampoon ostaminen voi olla niin vaikeeta.

Jyväskylässä käytiin sitten Päivillä ja Matilla syömässä ja pelaamassa Nintendo Wiitä, olipa se vaan melkoisen hauska peli.