Olin viikon Seinäjoella työharjoittelun takia ja jestas olipas Mimmi kasvanut! Tänään käytin sitä rokotuksella ja samalla keikalla oli myös sisko Emma. Mimmi on kirinyt jopa Emmaa kiinni, vaikka nimenomaan Emma on ollut siskoksista aina se isompi. Lapsosilla oli hauskaa kun näkivät pitkästä aikaa, vähän piti riehua ja tottelevaisuuttakin vähän treenattiin. Kyllä se musch makkara on vaan hyvää, menee pieni koira vaikka kieroon sen edessä. Niin kauan oli kivaa, kunnes odotushuoneeseen tuli muita koiria, kylläpäs ne oli pelottavia ja hiljensivät lapset kummasti. Mimmi oli rohkeampi, mutta Emma oli heti pyrkimässä syliin ja piiloon. Siskosten luonteiden eroavaisuudet tuli kyllä hyvin esille siinä vaiheessa kun oli sitten aika mennä eläinlääkäri tädin tutkittavaksi. Mimmiä jännitti niin tolkuttomasti, sydän hakkas miljoonaa ja kun pistettiin niin se sai aikaan sellaisen vollotuksen ettei tosi. Emma taas otti kylmän rauhallisesti, sitä ei paljon hetkauttanut. No, tosiaan Mimmin sydän kuunneltiin ja sieltä ei mitään epänormaalia kuulunut, samalla tsekattiin hampaat ja silmät ja sekään ei ollut Mimmille mieliksi. Hyvin menneen reissun kunniaksi tarjoiltiin pöydällä kuitenkin muschia, että jos ei nyt niin dramaattisia muistoja jäisi :) Lisäksi käytiin vähän tutustumassa kylän elämään ja hienosti kulki neiti hihnassa. Hirveesti ei olla keritty treenaa, mutta tuntuu sujuvan siitäkin huolimatta hienosti :)

 

Martan kanssa ollaan viime aikoina lekkeilty melko ahkerasti, niin emännän kuin Martan kunnon ylläpitämiseski. Salainen haaveeni (tai no, eihän se ny enää salainen ole) on, että ehkä jo ensi kesänä Martasta olis vaellukselle lähtijäksi, mutta sen näkee sitten. Vähän jännitin missä kunnossa Martan turkki on, kun sitä ei tosiaan ole kukaan nyt viikkoon harjannut. Iloinen yllätys odotti kun totesin ettei siinä ole takun takkua! No, harjasin sen kuitenkin ja pesin, että jos vastaisuudessakin päästäisiin näin vähällä. Ilmeisesti kannattaa nähdä vaivaa, viimeksi meni aikaa mutta lopputulos oli niin hyvä, että kantoi tähän saakka.

 

Pitääpä vielä kertoa, että Mimmin myötä kotiimme muutti yksi suuren luokan terroristi. Sen suussa mikä vain maistuu hyvältä ja paperia on mukava silputa. Kämppä onkin heti sen näköinen kuin joku olisi silpunnut paperia, puuta yms. Onneksi muu lauma on jo hyväksynyt lopullisesti uuden tulokkaan ja sen puolesta elämä on helpompaa.